Wax en slijp

Het is belangrijk om je ski’s of snowboard minimaal één keer per seizoen te (laten) onderhouden. Een goed onderhouden ski of snowboard glijdt en draait beter én snijdt effectiever door harde sneeuw. Bovendien profiteer je van meer grip op ijzige ondergronden. Je gaat daardoor niet alleen veilig de piste af, je wintersport gear gaat ook langer mee.

Bij Indoorski Uden bieden we een ambachtelijke en snelle wax en slijpservice aan, waardoor ieder paar ski’s individuele aandacht krijgt en jouw wintersport gear binnen 2 weken klaarstaat voor de vakantie! Je kunt zonder afspraak bij ons naar binnenlopen met je ski’s of snowboard en deze bij ons achterlaten voor een onderhoudsbeurt.

Haast? Maak gebruik van onze Last Minute Service!

Helemaal vergeten om je materiaal te laten behandelen voor je wintersport? Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw ski’s/snowboard binnen 24 uur gewaxt en geslepen weer voor je klaarstaan! Meerprijs:

Binnen 48 uur klaar + € 15,-

Binnen 24 uur klaar + € 25,-

*De spoedservice prijs wordt eenmalig in rekening gebracht voor één of meerdere ski’s/boards die tegelijkertijd worden gebracht.

Waarom met de hand?

Waxen en slijpen met de hand geeft een hoop voordelen, het is namelijk beter voor het materiaal. De meeste winkels behandelen jouw materiaal in een machine. Dit zorgt ervoor dat het materiaal vele malen sneller slijt. De machine neemt namelijk veel meer metaal van de kanten van ski’s of snowboard weg.

Doordat wij, anders dan de meeste winkels, de ski’s volledig met de hand behandelen, zorgen wij ervoor dat jouw materiaal langer mee gaat.

Wij raden dan ook aan om niet vaker dan eens in de 3 jaar jouw ski’s/snowboard machinaal te laten behandelen.