Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN INDOORSKI UDEN

 

 1. Persoonlijke gegevens

Uw gegevens worden bij Indoorski Uden geregistreerd volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Voor de financiële afwikkeling en ons leerlingvolgsysteem worden de volgende gegevens van u bewaard; uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, e-mail correspondentie, leeftijd, ski- en/of snowboardniveau, profielfoto, de trainingen die u heeft gevolgd en gaat volgen. Uw gegevens zijn alleen beschikbaar voor uzelf en onze medewerkers.

 1. Veilig online reserveren
  Online reserveren en betalen bij Indoorski Uden doet u via ons reserveringssysteem SkiBook en verloopt via de meest moderne en beveiligde Secure Socket Layer (SSL) procedure. Wij zorgen samen met iDEAL voor een correcte afhandeling van uw betaling. Uw persoonsgegevens delen wij met niemand anders.
 2. Bedenktijd
  Alleen bij online reserveren, heeft u een bedenktijd van zeven dagen vanaf aanschaf. Stuurt u binnen zeven dagen een e-mail met de annulering aan [email protected], dan ontvangt u binnen zeven dagen uw geld op uw rekening terug. Vindt de eerste training plaats binnen zeven dagen, dan vervalt uw bedenktijd.
 3. Betaling
  Reserveert u een training of cursus waarvan de eerste training binnen 7 dagen plaatsvindt, dan dient u de training of cursus direct bij de reservering te betalen. Reserveert u langer dan 7 dagen vooruit, dan dient u enkel de aanbetaling te verrichten. Het resterende bedrag dient u 7 dagen voorafgaande aan uw eerste training te betalen. Aanbetalingen worden niet gerestitueerd. Wanneer u telefonisch, per mail of online reserveert, kunt u met iDEAL betalen. Wanneer u aan de balie reserveert, kunt u pinnen of contant betalen. Uitzondering op deze betalingsvoorwaarden vindt u in een aantal cursusvoorwaarden. Zo dienen Last Minute trainingen, Flex trainingen, Proeflessen en Privé-trainingen volledig betaald te worden bij reservering.
  Indien u een factuur wenst, zal Indoorski Uden € 8,50 aan administratiekosten in rekening brengen.
 4. E-mail en nieuwsbrief
  U ontvangt over alle afspraken van uw trainingen en diensten die daarmee verband houden een persoonlijke e-mail. Indien door een medewerker van Indoorski Uden met u een andere afspraak wordt gemaakt dan staat vermeld in de algemene voorwaarden of cursusvoorwaarden, dan wordt deze altijd bevestigd middels een e-mail.
  Onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangt u als cursist relatie. Hiervoor kunt u zich afmelden onderaan de nieuwsbrief.
 5. Eerste bezoek
  Wij verzoeken u minimaal 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn en uzelf bij binnenkomst te melden aan de balie. Dan neemt een medewerker van Indoorski Uden de afspraken en gegevens met u door en krijgt u uitleg over het afstellen van de materialen.
 6. Eigen risico
  Indoorski Uden doet er alles aan om de risico’s te beperken, het beoefenen van de ski- of snowboardsport zal echter altijd risico’s met zich meebrengen. Tijdens de trainingen bent u volop in beweging en hoort onder andere vallen bij het beter leren skiën en snowboarden. Hierdoor kunnen blessures ontstaan. Een goede basisconditie helpt om blessures te voorkomen. Bij deelname aan onze lessen gaan wij uit van de aanwezigheid van een zekere basisconditie van onze cursist.

  Wij raden u aan een helm te dragen en uw armen en benen af te schermen met een lange (sport)broek en een t-shirt met lange mouwen, een helm en kniebescherming is verplicht bij snowboardtrainingen (gratis verstrekt).

  Deelnemen aan ski- of snowboardtrainingen geschiedt volledig op eigen risico. Indoorski Uden is niet aansprakelijk voor enige, tijdens de trainingen opgelopen schade of letsel van of aan de deelnemer, of enige door de deelnemer tijdens de trainingen veroorzaakte schade of letsel aan derden, tenzij er sprake is van opzet of bewuste roekeloosheid aan de zijde van Indoorski Uden.

  Indien er medische beperkingen zijn, dan moet dit bij het boeken van de proefles of trainingen aangegeven worden via [email protected]. Dan is het bekend bij onze instructeurs en kan er tijdens de training rekening mee gehouden worden.

  1. Tegoeden
   Trainingstegoeden worden niet gerestitueerd, met uitzondering bij online gereserveerde trainingen binnen de bedenktijd. Trainingstegoeden kunnen niet worden meegenomen naar het volgende seizoen. Het seizoen eindigt elk jaar met de start zomervakantie basisschool regio zuid. Trainingen zijn persoonsgeboden dus niet overdraagbaar.
  2. Verzetten
   Indoorski Uden doet haar uiterste best om alle gereserveerde trainingen doorgang te laten vinden. Echter: wanneer het trainingsuur niet met minimaal twee personen is bezet, kunnen wij uw afspraak verzetten.
  3. Consumpties
   Het is niet toegestaan eigen consumpties bij ons te nuttigen. Indien u iets mist in ons assortiment, laat het ons dan weten! Een volgende training proberen wij uw favoriete consumptie op voorraad te hebben.
  4. Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?
   Indoorski Uden voldoet aan de wet bescherming persoonsgegevens met ingangsdatum 25 mei 2018. U vindt ons privacy statement onderaan elke pagina.

  Indoorski Uden aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor: 

  • Ongevallen of letsels die zich in het pand van Indoorski Uden voordoen, in het algemeen en in het bijzonder tijdens de trainingen van het skiën en snowboarden;
  • Zoekgeraakte of beschadigde eigendommen;
  • Tijdens de trainingen mogen geen sieraden als in kettingen, horloges en sjaals en overige losse items gedragen worden. Dit behoort, indien niet opgemerkt door een Indoorski Uden medewerker, geheel voor eigen verantwoordelijkheid;
  • Indoorski Uden is in ieder geval niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van: omstandigheden die zijn toe te rekenen aan de deelnemer en/of opdrachtgever, zoals het hebben van een ontoereikende gezondheid of conditie en dit niet vooraf aan Indoorski Uden te hebben vermeld, een ontoereikende persoonlijke uitrusting, onjuist handelen of niet-handelen, overschatting van de eigen vermogens of het negeren van instructies.

  Wijzigingen en drukfouten voorbehouden. Over hetgeen waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist de directie van Indoorski Uden.