Voorjaarscursus

2025

Voorjaarscursus 6x

6 trainingen van € 275,- voor slechts € 187,-

Voorjaarscursus 9x

9 trainingen van € 385,- voor slechts € 275-

Dit zijn 9 trainingen voor hetzelfde tarief als 6 trainingen in het hoogseizoen!

Voorjaarscursus 12x

12 trainingen van € 495,- voor slechts € 352-

Dit zijn 12 trainingen voor hetzelfde tarief als 9 trainingen in het hoogseizoen!

Deze trainingen kun je inboeken op elk gewenst moment op de daarvoor bestemde vrije plaatsen in onze planning. Je staat met maximaal 2 andere cursisten tegelijkertijd op de baan. Je kunt deze trainingen zo vaak online verplaatsen als je wilt en zijn te gebruiken tot 29 juni 2025.

Deze trainingen kun je kosteloos online verplaatsen tot 24 uur voor aanvang. 

Een training vervalt indien je niet op het afgesproken tijdstip aanwezig bent of later dan 24 uur van te voren annuleert.

Alle trainingen zijn inclusief administratiekosten, materiaal, eventueel kniebeschermers en helm (bij snowboarders).

Wij verzoeken je minimaal 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn en je bij binnenkomst te melden aan de balie. We nemen dan de afspraak/afspraken en je gegevens met je door.
Vervolgens krijg je uitleg over het afstellen van het materiaal. 

We adviseren je makkelijk zittende lange (sport)kleding te dragen en lange (ski)sokken mee te nemen. Skikleding, handschoenen etc. zijn niet nodig. Heb je eigen skischoenen of eigen snowboardschoenen en/of een helm (alleen snowboarders) dan mag je deze altijd meenemen. Je eigen ski’s of snowboard kun je niet bij ons gebruiken omdat het materiaal dat wij gebruiken speciaal geprepareerd is voor de baan.

Je kunt veilig via IDEAL betalen, door te klikken op de betaallink in de bevestigingsmail, of door in te loggen in je persoonlijke SkiBook account. Bij betaling ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden, te vinden op onze website www.indoorski-uden.nl/algemenevoorwaarden/.

Alleen bij online reserveren, heb je een bedenktijd van zeven dagen vanaf aanschaf. Stuur je binnen zeven dagen een e-mail met de annulering met daarin het IBAN rekeningnummer en de tenaamstelling naar [email protected]dan ontvang je binnen zeven dagen je geld op je rekening terug. Vindt de eerste training plaats binnen zeven dagen, dan vervalt de bedenktijd. Trainingen bij Indoorski Uden zijn persoonsgeboden, dus niet overdraagbaar.