Flex Voordeelpakketten

2023-2024

Volwassenen (en kinderen na 17.30 uur en in het weekend)

Flex voordeelpakket 6x (5+1 gratis!) – € 275,-

Flex voordeelpakket 9x (7+2 gratis!) – € 385,-

Flex voordeelpakket 12x (9+3 gratis!) – € 495,-

Flex voordeelpakket 25x (<9 gratis!) – € 852,50

*Prijsvergelijking met losse flextrainingen in het hoogseizoen

Kinderen 4 t/m 12 jaar (Doordeweeks tot 17.30 uur v.a. 1-11-2023)

Flex voordeelpakket 6x (5+1 gratis!) – € 250,-

Flex voordeelpakket 9x (7+2 gratis!) – € 350,-

Flex voordeelpakket 12x (9+3 gratis!) – € 450,-

*Prijsvergelijking met losse flextrainingen in het hoogseizoen, alleen te volgen v.a. 1-11-2023 doordeweeks tot 17.30 uur).

Deze trainingen kun je kosteloos online verplaatsen tot 24 uur voor aanvang via je SkiBook account.

Alle trainingen zijn inclusief instructeur en materiaal.

Wij verzoeken je minimaal 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn en je bij binnenkomst te melden aan de balie. We nemen dan de afspraak/afspraken en je gegevens met je door.
Vervolgens krijg je uitleg over het afstellen van het materiaal.

We adviseren je makkelijk zittende lange (sport)kleding te dragen en lange (ski)sokken mee te nemen. Skikleding, handschoenen etc. zijn niet nodig. Heb je eigen skischoenen dan mag je deze altijd meenemen. Je eigen ski’s kun je niet bij ons gebruiken omdat het materiaal dat wij gebruiken speciaal geprepareerd is voor de baan.

Je kunt veilig via IDEAL betalen, door te klikken op de betaallink in de bevestigingsmail, of door in te loggen in je persoonlijke SkiBook account. Bij betaling ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden, te vinden op onze website www.indoorski-uden.nl/algemenevoorwaarden/.

Alleen bij online reserveren, heb je een bedenktijd van zeven dagen vanaf aanschaf. Stuur je binnen zeven dagen een e-mail met de annulering met daarin het IBAN rekeningnummer en de tenaamstelling naar [email protected], dan ontvang je binnen zeven dagen je geld op je rekening terug. Vindt de eerste training plaats binnen zeven dagen, dan vervalt de bedenktijd. Trainingen bij Indoorski Uden zijn persoonsgeboden, dus niet overdraagbaar.

Of kies voor 1 van onze vakantiecursussen