Van beginner tot gevorderde

Je kunt bij ons terecht op ieder niveau en je richten op dat gene waaraan jij behoefte hebt.

Als je voor de eerst keer bij ons komt adviseren wij je eerst een proefles te nemen om te kijken of de training bij ons je bevalt. Daarna kies je uit 6 of 12 trainingen ter voorbereiding op je wintersport. Kijk bij ‘Tarieven’ voor een overzicht van de opties.

Onze instructeur houdt niveau van elke cursist bij en past dit, indien van toepassing aan in het klant volgsysteem, zodat bekend is op welk niveau je skiet of board.

Beginners: Op de baan leren wij de beginners in een zeer korte tijd de technieken van het skiën en het snowboarden. Daardoor kun je tijdens de wintersport lekker genieten van de afdalingen en hoef je niet vroeg op voor de klasjes.

Licht gevorderde: Wanneer je licht gevorderd bent, wil je vaak nog lekkerder en ontspannen skiën of snowboarden. Tijdens de lessen op de rolbaan leer je qua skiën het bijzetten of de grove parallel verfijnen en leer je als snowboarder nog meer te snijden en minder omgooien, waardoor je nog makkelijker kunt afdalen onder alle weersomstandigheden en verschillende sneeuwcondities.

Gevorderden: Vaak horen wij mensen zeggen “Ik kan al goed skiën of snowboarden”, met andere woorden; “Voor mij is het niet nodig”. Toch kunnen wij je, als vergevorderde wintersporter nog genoeg uitdagen om je techniek te verfijnen. De eerste skiër of snowboarder die uitgeleerd is, moeten we nog tegenkomen! Met meer dan 20 jaar ervaring weten we inmiddels waarover we praten. Als vergevorderde gaat het natuurlijk wel om kleine details en die kun je perfect trainen op een rollerbaan. Meteen zien en voelen wat je doet en individueel trainen onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs. Nu trainen en straks sterke benen in de sneeuw. Die hele poederhelling in een keer afdalen! Eindeloos carve bochten maken op volle snelheid! Maar het allerbelangrijkste is toch wel dat het trainen gewoon leuk is. Een uurtje bezig zijn met je favoriete sport, vast in de stemming komen en nog een goede fitness ook!